Kim Krarup

Advokat (H)

Mit speciale er inden for den almindelige formueret med særlig fokus på fast ejendom, hvor jeg har mere end 15 års erfaring. Derudover har jeg gjort det til mit speciale at føre retssager – både civil- og strafferet og kreditorforfølgning. Krarup.as fører desuden sager inden for medieret og et stigende antal private straffesager.

Mine klienter spænder fra mindre og større udlejere til administratorer og mediepersonligheder, og mange klienter gør i dag brug af en abonnementsordning, hvor der på kontraktbasis ydes løbende juridisk rådgivning mod et fast honorar. Jeg underviser desuden et bredt felt af klienter som for eksempel ejendomsmæglere og administratorer i lejeret.

Bestalling og møderet
Uddannelse
Erhvervserfaring
Undervisning
Artikler
Frivillig arbejde

OBS – vi holder personaleseminar fredag den 15. marts 2024, men indtal en besked i receptionen og vi vender tilbage.

Kontoret er lukket over påsken, men indtal en besked i receptionen.

Vores telefonnummer er 33 13 45 67.

Tryk esc for adgang til hjemmesiden